Nis

Millî Meclisimizin açılışının 101. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizi pandemi şartlarında okulumuz; öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşkuyla ve gururla kutladık. 23 Nisan´ın Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından kendilerine verilmiş çok özel bir armağan olduğu bilinciyle çocuklarımız uzun çalışmalar sonucu hazırladıkları kareografileriyle günü renklendirdiler. Emeği geçen saygıdeğer öğretmenlerimize, bizlere eşlik eden kıymetli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize okul yönetimimiz adına teşekkür ederiz.

*Türkiye Azerbaycan Eğitim Buluşması*

Hareketine Sağlık eTwinning projesi Türkiye-Azerbaycan arasında bir dostuk ve eğitim buluşmasının gerçekleşmesine vesile oldu.Vali Münir Raif Güney İlkokulunun da ortağı olduğu projenin çevrimiçi toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşad Önder Ceylan, Agstafa Rayon Tehsil Sobesi Moded Zeynalov,  Kadıhanı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Senirkent İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylan Çaylak, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Bağcılar Şube Müdürü Murat Küçükkaya  ile projenin yürütüldüğü okullardaki okul müdürleri ve projede görevli öğretmenler katıldı.Tanışma ve tanıtımın yapıldığı buluşma, Azerbaycan'dan katılan öğrencilerimizin müzik gösterileriyle sonlandı.

Nis

Okulumuzun kan bağışı kampanyası yoğun katılım ile tamamlandı. 63 ünite kan bağışının toplandığı kampanya ile toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmenin hazzını velilerimizle birlikte yaşadık. Katılım gösteren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kan Bağışı Kampanyası sırasında okulumuzu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Muhittin ADIYAMAN'a kampanyamıza gösterdikleri destekten dolayı okul yönetimimiz adınna teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuza emanet ettiğiniz ürünler  LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'na teslim edilmiştir. HER KOLİ BİR MUTLULUK PROJESİ'ne yapmış olduğunuz katkılardan dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye'nin İlk Erken Çocukluk ve Eğitim Dergisi Lokum dergimizi Vali Münir Raif Güney ilkokulu olarak Eskişehir/Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Kürşad Önder Ceylan hocamıza sunduk..Dergi Kurucusu Erdoğan Ergin hocamızdan, Yaratıcı yazma eğitimlerinden,Dergi kurucu öğretmenlerimizden  ve e-twinning ekibi olarak projemizden ve çalışmalardan bahsettik.Takdirlerini sundular,başarılar dilediler.

Mrt

Aileyi nitelikli kitap seçimi, ev ortamında okuma alanı yaratma, çocuğu kitap okumaya özendirme, kitabın yararları üzerine bilinçlendirme projesi ''Patikle Başla Kitapla Yaşa'' sloganı ile devam eden "Patik" projemiz Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Kürşad Önder  CEYLAN'a tanıtıldı.

Okulumuz Milli Zafer İlkokulu ile Vali Münir Raif Güney İlkokulu ve Zehra Sarar Anaokulunun birlikte sunduğu proje alanının kıymetli isimleri Prof. Dr Belma TUĞRUL, Dr. Nihan FEYMAN GÖK, Dr. Işıl TAŞ, Birgül Berna UYSAL ve Kader DUMAN kuruculuğunda yapılmıştır. Patik projesini ilimizden Milli Zafer İlkokulu öğretmeni Meryem TEKİN, Zehra Sarar Anaokulu öğretmeni Nursel BİRCAN  ve Vali Münir Raif Güney İlkokulu öğretmeni Mahide Uysal özveri ile sürdürmeye devam ediyorlar.

Proje sunumunda Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Kürşad Önder CEYLAN'a patik, kitap ve çeşitli proje ürünleri hediye edildi.

Mrt

Let Me Learn web2 etwinning projemizde Dünya Su Gününde  ögrenci webinarımızı  Tema Temsilcisi Günay UYSAL 'ın harika bilgilendirmeleri ve etkinlikleri ile yaptik.Kendisine projemizi renklerdiği için cok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrenme ve proje paylaşım topluluğu olan eTwinning platformu üzerinde, proje tabanlı öğrenme metodu ile yürüttüğümüz eğitim-öğretim faaliyetleri sayesinde; Vali Münir Raif Güney İlkokulu Avrupa ülkeleri okulları içerisinde görünürlüğü olan bir okul haline geldi. "eTwinning SCHOOL" olmaya hak kazandı.

"eTwinning Okulu" rozetimizi aldık.  Bu haklı gururu bizlere yaşatan proje yürütücüsü Zeynep AYDIN öğretmenimiz ile projeye destek veren ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

#İstiklalMarşı'mızın kabulünün 100. yıl dönümünde Millî Şairimiz #MehmetAkifErsoy ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

"Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın"

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Beyaz Bayrak Projesi kapsamında okulumuzda yapılan incelemelerde okulumuzun temiz-sağlıklı okul ödülü olan BEYAZ BAYRAK ödülü alması uygun görülmüştür.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Eray SARIDAĞ rehberliğinde Anasınıfı A şubesi öğrencileri ile "Sağlığım Her Şeyim" adlı eTwinning  projesi başlamıştır.

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni, Eray SARIDAĞ "Birlikte Seslendiriyoruz" adlı eTwinning projesine katılmıştır.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Merve KESKİN ve Önder BİLGE "Oyunlarla AKILLANIYORUM" adlı eTwinning projesine katılmıştır. Covid-19 salgını nedeniyle evde kalan öğrencilerimiz hem akranlarıyla oyun oynayamamakta hem de sosyal yaşantılarına kısıtlama getirilmiştir. Oyunlarla AKILLANIYORUM projesi bu sebepten yola çıkarak öğrencilerimizin evde kaliteli zaman geçirebilmelerini sağlamak için onlara akıl ve zeka oyunlarını öğretmek, öğrenirken eğlenmeyi hedefleyen bir projedir.

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni Eray SARIDAĞ rehberliğinde bir grup 2. sınıf öğrencisi ile "Pür Dikkat" adlı eTwinning projesi başlamıştır.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Çiğdem KAYNAK 4-F öğrencileri ile beraber HAREKETİNE SAĞLIK/ HEALTHY IN MOTION adlı eTwinning projesine katılmıştır.