FİNAL...... :)
Beklediğimize değdi. Elimize Emeğimize Sağlık.
Hepinize Çoook Teşekkürler. Yine Bekleriz.
@valimünirraifgüneyilkokulu

Ock

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile Özel Amerikan Robert Lisesi öğrencilerinin Toplum Hizmeti Projesi başladı. Projemizle günümüzün önemli değerlerinden olan robotik kodlamayı öğrencilerimize küçük yaşta aşılamak ve sevdirmek amaçlanmaktadır.

Ock

Başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizin ve velilerimizin üstün gayret ve çalışmalarının semeresinin alındığı karne gününde hepinizi içten dileklerimizle kutlar muhteşem bir yarı yıl tatili diliyoruz. İyi Tatiller... (•‿•)

Ock

2. 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz arasında 16.01.2020 Perşembe günü saat 10.35-12.10 arasında yapılan şiir okuma yarışması sonuçlandı.

Sırasıyla

1. 4F Melek ATAK

2. 3B Nisanur AVCI

3. 4A Belis CAN

Hayırlı Olsun.

Başarılarınızın devamını dileriz.

Ock

4. Sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde sinemada çok eğlenceli zaman geçirdiler.

Ock

Ana sınıfı öğrencileri bir yaş daha büyümelerini eğlenceli bir parti ile kutladılar.

Minik Şimşekler Projesi kapsamında oluşturduğumuz  "Vali Münir Raif Güney İlkokulu Şimşekleri" futbol takımımızın formaları dağıtıldı.

Ock

Hayırsever birvelimiz  tarafından okulumuzda öğrenci,veli ve misafirlerimize 1000 porsiyon pilav-ayran-tatlı ikramı yapıldı.

İkramın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, hayırsever velimize teşekkür ederiz.

3-F Sınıfı Öğrencileri sınıf öğretmenleri Çiğdem Kaynak ile birlikte satranç öğreniyorlar

3-C sınıfı ve 3-E sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Leyla Bakındı ve Nevin Dinç ile birlikte TEGV etkinliklerine katıldılar.

3-D ve 3-F sınıfı öğrencileri, Sınıf öğretmenleri Melih Gencer Yüksel ve Çiğdem Kaynak ile birlikte TEGV'de etkinliklere katıldılar