Kas

1/E Sınıf Öğretmeni Çiğdem Kaynak ve öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü tanımak amacıyla katıldığı I KNOW ATATÜRK adlı eTwinning projesinde kasım ayı etkinliklerini tamamladı.

Kas

Atatürk'ü tüm yönleriyle tanıtma amacıyla oluştururulan  eTwinning projemiz "I KNOW ATATÜRK " basladi.Kasım ayı etkinliklerini tamamlandı . Atatürk'ün ailesi, çocukluğu, okuduğu okullar, 10 Kasım etkinlikleri, kodlama ve logo çalışmaları yapıldı.  Web2 araçları kullanılarak dijital oyunlar hazırlandı.

Okul dışarıda gününde I Know Atatürk Projesi olarak bizde varız. #okuldışarda

Okul Dışarıda Günü açık havanın her çocuğun her gününün bir parçası olması için yapılan küresel bir kampanyadır. Her yıl 4 Kasımda öğretmenler, öğrencilerin oynaması ve öğrenmesi için sınıflarını açık havaya taşıyarak eğlenceli bir şekilde öğrenme etkinlikleri düzenlerler.

Okulumuz öğretmeni Zeynep AYDIN " I Know Atatürk" eTwinning projesini kurmuştur. Okulumuz ögretmenleri Çiğdem KAYNAK ve Özcan YALÇIN bu projede görev alan öğretmenlerimizdir.

Proje koordinatörü öğretmenlerimizden,

Eray SARIDAĞ'ın yürüttüğü projemiz "Sağlığım Herşeyim" ve

Çiğdem KAYNAK 'ın yürüttüğü "Ada Kültür Elçisi" ile "Hareketine Sağlık" projeleri

ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ ile ödüllendirilmişlerdir.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Coşkuyla kutlanan Cumhuriyet Bayramı programının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Eskişehir  eTwinning ödül günü;

Okulumuz iki yıllık eTwinning Avrupa projeleri çalışmaları sonucunda Avrupa Okul etiketi almaya hak kazandı. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşları, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyoruz.

Ödül töreninde Avrupa Kalite Etiketleri ve Teşekkür Belgeleri öğretmenlerimiz Zeynep AYDIN ve Ayfer ÖZCAN'a; Etwinning School Tabelası ve etiketi okul müdürümüz Yaşar IRMAK'a takdim edildi.

Projelerimizin kazandığı   Avrupa ve Ulusal  Kalite Etiketlerimizi ve Etwinning Okulu tabelâmızı gururla aldık. Arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim-öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programımızı coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize okul yönetimimiz adına teşekkür ederiz.

"Okulum Temiz" belgemizi yeniledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Çocuklar Biz Hazırız Sizleri Bekliyoruz :)

Haz

Sayın Veli, Değerli Öğrencimiz, telafi eğitimi döneminde (5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 arası), gönüllülük esasına göre Fiziksel, Sosyal, Duygusal alanlarda faydalanabileceğiniz içeriklere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz... (Telafide ben de varım haritası üzerinden seçeceğiniz okula ve etkinliğe başvurmak için 25-30 Haziran 2021 tarihleri arasında veli izin dilekçesini doldurarak okul müdürlüklerine başvurmanız gerekmektedir. )

May

Sevgili Gençler, Tarihimiz, yolumuza ışık tutan bir fenerdir. İşte, 19 Mayıs 1919 tarihi de bizi tanımlayan, millî karakterimizi açıklayan, Kurtuluş Mücadelemizin ilk adımının atıldığı, sizlere armağan edilen şanlı bir mazidir. Bizlere gurur duyacağımız daha nice zaferler bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, adını tarih sayfalarına bile sığdıramayacağımız, toprağımızın her zerresinde hakkı olan şehit ve gazilerimizi bu anlamlı günde minnet ve saygıyla anıyor, hepinizin bayramını tekrar kutluyoruz.

May

Kuzey Makedonya Üsküp Eğitim Müşaviri Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU,  Ülke TV'de katıldığı Genç Vizyon programında, okulumuz öğretmenlerinden Çiğdem Kaynak'ın da ortak olduğu Ada Kültür Elçisi eTwinning projesinden bahsetti.

May

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ANADOLU MASALLARI PROJESİ kapsamında 05.05.2021 Çarşamba günü okulumuzdaki tüm öğrencilerimize HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ " Şemşırak Taşları" masalı eş zamanlı olarak anlatıldı.

Anadolu Masalları Anlatıcısı Öğretmenlerimiz; Emel SEZGİN, Elif Çelebi DEMİR, Özgül YALINBAŞ, Gamze Sultan ÖZTÜRK, Nurcan UYSAL' a ve etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Gazi Meclisimizin Kuruluşunun 101.Yılı münasebetiyle, 23 Nisan Günü saat 12.00'de eş zamanlı olarak okulumuzdan da şanlı al bayrağımızın renklerini temsilen 101 balon gökyüzüne bırakıldı.