e Twinning "Oyunlarla Akıllanıyorum" projemiz başladı.

Okulumuz öğretmenlerinden Merve KESKİN ve Önder BİLGE "Oyunlarla AKILLANIYORUM" adlı eTwinning projesine katılmıştır. Covid-19 salgını nedeniyle evde kalan öğrencilerimiz hem akranlarıyla oyun oynayamamakta hem de sosyal yaşantılarına kısıtlama getirilmiştir. Oyunlarla AKILLANIYORUM projesi bu sebepten yola çıkarak öğrencilerimizin evde kaliteli zaman geçirebilmelerini sağlamak için onlara akıl ve zeka oyunlarını öğretmek, öğrenirken eğlenmeyi hedefleyen bir projedir.

27-01-202127-01-2021

Projemizde öğrencilerin hem bilişsel hem de sosyal becerilerini geliştirmek ve zihni aktif tutmak için her ay farklı zeka oyunları oynatmayı hedefliyoruz. Bu süreçte öğrencilere kağıt kalem oyunları anlatılacak ve oynatılacaktır. Öğrenciler oyunlar aracılığıyla akıl yürütme, sorgulama, takım bilincini geliştirme, rekabet ve saygıyı öğrenecekler ve en önemlisi zekalarının farkına varacaklardır. Ayrıca derslerde oynatılacak kutu oyunları oluşturulurken atık malzemelerin tekrar kullanılarak tasarlanan oyunlarla, öğrencilere çevre bilinci kazandırmayı hedefliyoruz.

Projemizin Tanıtım Videosu : https://www.youtube.com/watch?v=EDrllq2NTQU

27-01-202127-01-2021