Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında İlimiz İl Emniyet Müdürlüğü uhdesinde bulunan ve İlimiz Tepebaşı İlçesi tarafından koordine edilen Eskişehir Çocuk Trafik Eğitim Parkında 4D ve 4F sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri gözetiminde gözlem yaptılar ve simülasyon  eğitimlerini tamamladılar.

Eyl

Okulumuzda 01.09.2023 tarihinde saat 09:00’de çekilen Anasınıfı ve 1. Sınıf  öğretmen eşleştirmesi kura çekimi sonrası oluşan şube bilgileri haber içeriğimizde mevcuttur.

Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir!

30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Haz

Okulumuz Müdürü Sayın Yaşar IRMAK, Müdür Yardımcımız Sayın Elif İLBARS, öğretmenimiz Sayın Osman TUNA ve öğretmenimiz Sayın Melek BOZKAYA'ya veda programı düzenledik.

Okulumuzda çalıştığınız süre boyunca gösterdiğiniz gayret ve verdiğiniz emekler için teşekkür eder, bundan sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.

Vali Münir Raif Güney İlkokulu

Haziran 2023

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.

Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.

Haz

Bir eğitim - ögretim senesini daha tamamladığımız bu günde #karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor; evlatlarımıza ve onların yetişmelerinde büyük emekleri olan kıymetli öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuz 4B,4C,4E ve 4F sınıfı öğrencileri Okul Müdürümüz Yaşar IRMAK , sınıf öğretmenleri Pınar KAÇMAZ, Melek BOZKAYA, Şefik MEŞE ve Osman TUNA ile birlikte Kurtuluş Savaşı'nın yapıldığı yerleri ve Anıtkabir'i gezerek Ata'mızı ziyaret ettiler.

Haz

Yıl Sonu Şenlikleri ve Yöresel Lezzetler Sergimiz okulumuzda gerçekleştirildi.

Eğitimde; öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen şenlikte çocuklar gün boyunca yüz boyama, balonla figür oluşturmadan çeşitli sanatsal faaliyetlere kadar öğrenciler birçok öğretici  ve eğlenceli faaliyetle buluştular. 3-B sınıfı öğrencilerimizin de el emekleriyle katkıda bulunduğu Yıl Sonu Şenlikleri ve Yöresel Lezzetler Sergimiz de bu sene de çok eğlendik.

Okulumuzda düzenlenen Yıl Sonu Şenlikleri ve Yöresel Lezzetler Sergimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen,okul aile birliği üyeleri,veli,öğrenci,ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 4A ve 4D sınıfı öğrencileri okul müdür yardımcısı Elif İLBARS öğretmenleri Ayfer ÖZCAN ve Deniz YILDIRIM eşliğinde Kurtuluş Savaşı'nın yapıldığı yerleri ve Anıtkabir'i gezerek Ata'mızı ziyaret ettiler.

May

Vali Münir Raif Güney İlkokulu 3/A sınıfı olarak  Kurtuluş savaşının yapıldığı yerler ve Anıtkabir'i gezerek Ata^'mızı ziyaret ettik.

May

1A ve 1C öğrencileri Kuzupark'ta gönüllerince eğlendiler.

May

19 Mayıs 1919, “Ya istiklal ya ölüm!” düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Millî mücadelenin 104. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
         Millî değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun!

May

Tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız.

May

Okulumuz Anasınıfları Sabah Grupları Baharı  eğlenerek kutladılar.Öğretmenleri eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun ve bağımsız yeni Türk Devleti'nin doğuşunun 103. yıl dönümü velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla coşku ve heyecan içerisinde kutlandı.

Kutlamalar, okulumuzun bahçesinde saat 09.00'da  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından program, oyunlar ve şiirler ile devam etti. Öğrencilerimizin sunduğu oyunlar ve ront gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Programa katkı sunan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyoruz.