Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin  keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesi amaçlamaktadır. Öğrencilerimizin yoğun ve başarılı geçen bir dönemin ardından yorgunluklarını atabilecek, derslerin dışına çıkarak sosyalleşmenin önemini yaşacaktır. Keyifli ve verimli geçeceğini düşündüğümüz bu etkinliklerle bir dönemin daha sağlık ve başarılı bir şekilde sona ermesi beklenmektedir. Bu kapsamda okulumuzda faaliyet planı oluşturulmuş ve etkinliklerde görev alacak komisyon üyeleri belirlenerek faaliyetler gerçekleştirilmiştir.

Ock

2A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Zeynep AYDIN eşliğinde yetenek burada etkinliğini yaptılar.Yapabildikleri şeyleri keşfetmeye başladılar.

Ock

2/A sınıfı öğretmenleri Zeynep Aydın rehberliğinde tecrübe paylaşımı etkinliğini gerçekleştirdi. Araştırdıkları konuları arkadaşlarıyla paylaştılar.

Ock

Okulumuz 4B sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Eren ERGÜRHAN eşliğinde Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliğini ziyaret ederek, acil bir durumda neler yapılması gerektiğini yerinde öğrendiler.

Ock

Okulumuz 1.Sınıf öğretmenlerimiz öğrencilerimizle birlikte okuma yazma çalışmalarını keyif ve büyük öz veri ile yürütüp, tüm öğrencilerimizi okuma yazmaya geçirmişlerdir. En son etkinliğimizde de ilçemiz Jandarma da görevli komutan ve askerlerimizi misafir ettik. Kendilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eskişehir Verem Savaş Derneği Başkanlığı işbirliğinde geleneksel olarak her yıl Ocak ayının ilk haftası düzenlenen ve halkımızın verem hastalığı ve hastalıkla mücadele konusunda bilinçlendirilmesini amaçlayan "Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası" etkinlikleri çerçevesinde ilimizdeki ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler arasında  "Verem" konulu resim yarışması düzenlendi. 3-E sınıfı öğrencimiz Beyza TANRIÖVER il ikincisi olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Öğrencimiz Beyza TANRIÖVER'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okuma ve yazmayı söken 1-F Sınıfı öğrencilerimiz, Sınıf Öğretmenimiz Elif İlbars ile birlikte kendi hazırladıkları yeni yıl tebrik kartlarını, PTT’den ailelerine ve müdürlerimize göndermişlerdir.

Ock

Okulumuz 4B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Eren ERGÜRHAN eşliğinde sevdiklerinin yeni yılını kutlamak için hazırladıkları tebrik kartlarını PTT den göndererek,PTT nin nasıl çalıştığı, ne gibi hizmetleri olduğunu da öğrendiler.

Dilimizin Zenginlikleri “Sözlük Özgürlüktür” teması altında yer alan Sınıf içinde Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması düzenlenmiş olup, öğrencilerimizin Türkçe ’deki söz hazinesini, söz dağarcığını, kelime hazinesini, kelime kadrosunu ve söz varlığını tanımalarını sağlamak ve Öğrencilerin anlama ve anlatma becerisini geliştirmek amaçlanmıştır.

Ülke genelindeki MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı resmî ilkokullarda ve ortaokullarda 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında geleceğin teminatı olan çocuklarımızın millî, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri kazandırmak ve öğrencilerde ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olmaları konusunda farkındalık oluşturmak amaçlı öğretmen ve öğrencilerimizin Nazlı ÖZDEMİR rehberliğinde hazırlamış oldukları “15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı” nı keyifle okumanız dileğiyle.

Okulumuz 4B sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Eren ERGÜRHAN eşliğinde ağız ve diş sağlığının önemini vurgulamak ve sağlık alanındaki kurumlarımızı taımak amacıyla ; Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne gezi düzenlemiştir.

Okulumuzda düzenlediğimiz kan bağışı kampanyası başarıyla tamamlandı. 27 ünite kan bağışının toplandığı kampanya ile toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmenin hazzını velilerimizle birlikte yaşadık. Katılım gösteren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

1-F Sınıf Öğretmeni Elif İlbars öğrencilerine ev ziyaretine başlamıştır. Ev ziyaretleri ile okul ve aile iş birliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerin ev ortamlarında gözlemlenerek yakından tanınması, başarılarını etkileyen dinamiklerin tespit edilmesi, okul-aile-öğretmen arasında eğitsel birliktelik sağlanması amaçlanmaktadır.

2A ve 2C sınıfları Odunpazarı Kültür Merkezinde "Sihirli Müze" tiyatrosunu izleyerek keyifli ve eğitici zaman geçirdiler.

Okulumuz 4B sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Eren ERGÜRHAN eşliğinde Eskisehir Meteoroloji Bölge Müdürlüğünü ziyaret gerçekleştirdiler.