Tem

Yaz okulları kapsamında destekleme ve yetiştirme kursları temel eğitim düzeyinde 3. sınıftan 4. sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik olarak matematik ve ingilizce derslerinden yapılacaktır.

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okulumuzun birinci sınıflarına öğrenci kayıtları; çocuklarımızın adres kayıt sistemi bilgileri esas alınarak, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 17 Haziran 2022 tarihinde tamamlanmış olup; öğrencilerimizin yaz tatillerini daha sağlıklı geçirebilmesi ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla yaz döneminde İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kapsamında öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda açılan kurslar, başlangıç tarihleri ve ders programı ekte sunulmuştur. Öğrencilerimizin ders başlangıç saatinden 10 dk önce okulda olmaları gerekmektedir. Dersler, okulumuz A Blokta belirlenen sınıflarda yapılacaktır.

.

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının 17 Haziran 2022 tarihinde bitecek olması nedeniyle öğrencilerimizin yaz tatillerini daha sağlıklı geçirebilmesi ve kişisel gelişimlerine katkı sunma amacıyla yaz döneminde İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kapsamında açılabilecek kurslara ilişkin kurs adları ekte sunulmuştur. Gelen talepler doğrultusunda ve yeterli başvuru olması durumunda kurslar açılacaktır. Katılmak istediğiniz kursun yanındaki kutucuğu (birden fazla olabilir) işaretleyebilirsiniz. Öğrenci kurslarına sadece okulumuz öğrencileri, büyükler için olana ise herkes katılabilir. Kurslar 20 Haziran 2022 haftası başlayacaktır.

Katılmak istediğiniz kurs ve iletişim bilgilerinizi okulumuz müdür yardımcısı Özcan YALÇIN'a 13.06.2022 Pazartesi gününe kadar yazdırınız.

Online başvuru anketi için tıklayınız. (Aşağıdaki formu okul idaresine teslim etmeniz gerekmektedir)

Başvuru formu için tıklayınız

Haz

Okul Aile Birliğimizin MAYIS-2022 ayı gelir gider durumu aşağıdaki gibidir.

Gelir    : 4.163,53 TL.

Gider   : 5.796,92 TL.

Gider listesine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Haz

Okul Aile Birliğimizin NİSAN-2022 ayı gelir gider durumu aşağıdaki gibidir.

Gelir    : 3.177,00 TL.

Gider   : 4.063,42 TL.

Gider listesine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

May

Okulumuz öğretmeni Zeynep FİLİZ'in babası Ali GÜNDOĞDU vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenaze namazı; Giresun'un Bulancak İlçesinde 20 Mayıs 2022 günü Cuma namazını müteakip kılınacaktır.

Okul Aile Birliğimizin MART-2022 ayı gelir gider durumu aşağıdaki gibidir.

Gelir    : 3.727,00 TL.

Gider   : 6.443,27 TL.

Gider listesine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Şbt

23.02.2022 tarihi itibari ile okulumuz okul aile birliği banka hesap bilgileri güncellenmiştir.

T.Halk Bankası A.Ş. Atatürk Bulvarı Şubesi

Hesap Adı: Vali Münir Raif Güney Okul Aile Birliği

İBAN numarası: TR 71 0001 2001 2580 0086 0000 06

Not:(Eski hesabımız kullanılmamaktadır.)

Kas

Okulumuz Müdür Yardımcısı Elif İLBARS'ın dedesi vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenaze namazı; Alpu Fevziye köyünde Cuma namazını müteakip kılınacaktır.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 13/10/2021 tarihinde Çarşamba günü saat 09.10 da yapılmış olup, Yeni Yönetim kurulunun 14/10/2021 tarihinde yapmış olduğu toplantı sonucunda görev dağılımı aşağıdaki gibi oluşmuştur.

YÖNETİM KURULU

*Derya Çetinkaya GÜRGEL

*Seval AYDIN

*Emine GÜN

*Semra KARACA

*Merve ÖZ

DENETLEME KURULU

*Sibel ERDOĞAN

*Önder BİLGE

*Şefik MEŞE

Okul Aile Birliği başkanı Derya ÇETİNKAYA GÜRGEL yeni yönetim ve denetleme kuruluna 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başarılar getirmesini temenni etti.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısının "Pandemi Kuralları Çerçevesinde" 13.10.2021 Çarşamba günü saat 09.10 da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılmasına çoğunluk sağlanamadığı takdirde 20.10.2021 Çarşamba günü tarihinde aynı yer ve aynı saatte yapılmasına karar verilmiştir.

Vali Münir Raif Güney İlkokulu Müdürlüğü kantin ihale ilanı ektedir.

Vali Münir Raif Güney İlkokulu Okul Aile Birliği Hesap Bilgileri

HALKBANK

VALİ MÜNİR RAİF GÜNEY İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ

TR13 0001 2001 2580 0016 1000 37

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce ilkokulların 3 üncü sınıflarına devam eden, çeşitli nedenlerle okuma, yazma, okuduğunu anlama becerileri ve doğal sayılar, doğal sayılarla dört işlem öğrenme alanlarındaki kazanımlara yeterli düzeyde ulaşamayan öğrenciler için İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) hazırlanmış ve uygulanmaya başlanmıştır.

İYEP ile ilgili olarak merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını aşağıda yer alan bağlantılarda bulabilirsiniz.