2020 - 2021 İYEP ÇALIŞMALARI -3. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK İYEP ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME-

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce ilkokulların 3 üncü sınıflarına devam eden, çeşitli nedenlerle okuma, yazma, okuduğunu anlama becerileri ve doğal sayılar, doğal sayılarla dört işlem öğrenme alanlarındaki kazanımlara yeterli düzeyde ulaşamayan öğrenciler için İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) hazırlanmış ve uygulanmaya başlanmıştır.

İYEP ile ilgili olarak merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını aşağıda yer alan bağlantılarda bulabilirsiniz.

04-06-2021

İYEP TANITIM KİTABI İÇİN TIKLAYINIZ

İYEP TANITIM FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ

ETKİNLİK KİTAPLARI TÜRKÇE ETKİNLİK KİTABI      MATEMATİK ETKİNLİK KİTABI