18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında; Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet ARIYEŞİL'in ailesini ziyaret ettik.

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında; okul müdürümüz Yaşar IRMAK, müdür yardımcılarımız Elif İLBARS ve Özcan YALÇIN,  okul yardımcı hizmetlimiz Kadir ÜNLÜ,Okul Aile Birliği Başkanımız Meral TOKAMA ve öğrencilerimiz ile birlikte Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet ARIYEŞİL'in ailesini ziyaret ettik. Terörist gruplara karşı başlatılan askeri operasyon esnasında, şehit düşen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil okulumuzda eğitim görmüştür.

Şehit babası İsmail Hakkı ARIYEŞİL ve şehit annesi Hamide ARIYEŞİL ile gerçekleştirilen ziyarette "Bizler bir aileyiz ve birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi biliriz. Her fırsatta sizlerin yanında olmaya dikkat ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, tüm gazilerimize de şifa versin"  diyerek günün anısına düzenlediğimiz plaketi  takdim ettik. #18martşehitlerianmagünü #şehitlerölmezvatanbölünmez

31-03-202231-03-202223-03-202205-11-2020

Yayın: 31.03.2022 - Güncelleme: 01.04.2022 09:41 - Görüntülenme: 513