T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Vali Münir Raif Güney İlkokulu

Yaz okulları kapsamında destekleme ve yetiştirme kursları temel eğitim düzeyinde 3. sınıftan 4. sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik olarak matematik ve ingilizce derslerinden yapılacaktır .

Yaz okulları kapsamında destekleme ve yetiştirme kursları temel eğitim düzeyinde 3. sınıftan 4. sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik olarak matematik ve ingilizce derslerinden yapılacaktır.

 

Yaz okulları kapsamında destekleme ve yetiştirme kursları temel eğitim düzeyinde 3. sınıftan 4. sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik olarak matematik ve ingilizce derslerinden yapılacaktır.

 

Öğrencilerimiz destekleme ve yetiştirme kursları ve yaz okulları için başvurularını e-kurs modülü üzerinden yaptılar.

 

Öğrencilerin matematik okuryazarlığını güçlendirmek, matematiği sevdirerek günlük yaşam becerileriyle ilişkilendirilmesini sağlamak amacıyla Bakanlığımızın başlattığı 'Matematik Seferberliği' kapsamında matematik dersinden; yabancı dil öğretiminde konuşma ve etkili iletişim becerilerinin geliştirilmesi amacıyla İngilizce dersinden hazırlanacak etkinlik temelli çerçeve programları doğrultusunda yaz okulları haftada 6 saat, toplamda 24 saat olarak uygulanacak.

 

Okulumuzda açılan destekleme ve yetiştirme kursları 11 Temmuz 2023 Salı günü başlayacak olup; ders saat planlaması için tıklayınız.

 

NOT 1: Öğrencilerimiz yanlarında gelirken defter,kalem,silgi vb. malzemelerini getirmeleri gerekmektedir..

16-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.07.2023 - Güncelleme: 04.07.2023 16:23 - Görüntülenme: 225
  Beğen | 0  kişi beğendi