EĞİTİM KURUMLARINDA HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ İÇİN YÖNETİCİ-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ-VELİ KILAVUZLARI

Bakan Selçuk, çocukların tekrar okullarına dönebilmesi ve sağlıklı bir şekilde eğitim alabilmesi için çabaladıklarını, bu olağanüstü şartlarda, en doğrusunu yapmak için pek çok adım attıklarını söyledi. Öğretmenlerin ve çocukların okullara dönebilmesi için birçok kurum ve kuruluşla ortak çalışmalar yürüttüklerine işaret eden Selçuk, şu bilgileri paylaştı: "Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile imzaladığımız Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü kapsamında hazırladığımız kılavuz bu çalışmalardan biri. Bu kılavuzu tamamlar nitelikte öğrenci, veli, yönetici ve öğretmen rehberleri de hazırladık. "

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü kapsamında hazırlanan yönetici-öğretmen-öğrenci-veli kılavuzlarını dikkatle okuyarak sürecin sağlıklı yönetilmesi için farkındalığın artması önem arz etmektedir. Çünkü sizlerin sağlığı bizim için öncelikli öneme sahip...

Yayın: 25.08.2020 - Güncelleme: 24.02.2022 11:55 - Görüntülenme: 326